Eksklusive stylingtider

Styling og fotografering: 995,-

Billeder skal tilkøbes*

Hvornår har du sidst investeret i dig selv?

Boudoir er en genre inden for fotografiet, der udtrykker vores sofistikerede, feminine og blide side af vores kvindelighed – men også vores power og styrke.

En boudoir fotografering sætter gang i en indre proces – indre rejse om du vil. En proces hvor du finder modet til at stå ved dig selv som du er som kvinde.

Springe ud af din komfortzone…

Det er for rigtig mange kvinder virkelig uden for komfortzonen at blive fotograferet. Grænseoverskridende og sårbart. Ved at give sig selv lov til at træde ud på ukendt grund styrker det accepten, anerkendelsen og kærligheden til dig selv.

De fleste af mine kunder er ikke vandt til at stå foran et kamera, så lad dig ikke afskrække af det. Jeg vil vove at påstå at vi alle er fotogene. Jeg vil glæde mig til at fotografere dig!

De smukke kurver og det perfekte lysindfald

Jeg fotograferer boudoir på mange måder.

Lyslægningen har rigtig meget at sige om stemningen i et billede. Jeg bruger altid kroppen som skulptur. Når jeg bruger mørk baggrund, dæmpet belysning emmer billederne af mystik og sensualitet. Det er ofte body shoots hvor samspillet mellem lys og skygge viser kroppens smukke kurver og former.

I den anden ende af spektret bruger jeg det naturlige lys. Det naturlige lys fremhæver og udtrykker den blide og femimine energi. Her bruger jeg ofte lyse materialer og miljøet i studiet som samspiller.

En oplevelse du har med dig de næste mange år

En boudoir fotografering hos mig er en helhedsoplevelse. Jeg skaber et trygt rum, hvor jeg giver dig min tid, mit fulde nærvær og tid til afslapning og leg. Jeg guider dig trygt og professionelt gennem oplevelsen. Vi leger med lys og poseringer. Gennem denne fotografering kan du udtrykke dig på smukke og unikke måder under min vejledning.

De fleste af mine kunder er ikke vant til at stå foran et kamera- så lad dig ikke afskrække af det. Jeg vil vove at påstå at vi alle er fotogene og det vil glæde mig at vise dig det. Og oven idet – skaber vi smukke billeder. 

Billeder du kan tage frem på de dårlige dage og huske på skønheden og styrken du også indeholder. Billeder du har investeret i dig selv.

Billeder du kan give til din elskede, som f.eks som morgengave eller måske bare fordi han/hun fortjener det.

Billeder du kan hænge på væggen som kunst eller blot billeder du kan have på telefonen, bare for dig selv.

Behøver man styling til sin boudoir fotografering?

Svaret er nej det behøver man ikke, men hvis man har lyst til at shine lidt ekstra på sine billeder – så er en eksklusiv styling en oplagt mulighed. Derudover er en styling en rigtig god måde at falde til inden man skal fotograferes.

Vores kommende stylingtider

Der er begrænset antal af tider pr. dag

 

Uge 25:

21. juni & 26. juni

Se vores indslag i tv-midtvest

Om Budtz Fotografi

Min mission er at hjælpe kvinder til at elske og acceptere sig selv. Jeg guider dig trygt og professionelt gennem oplevelsen. Vi leger med lys og poseringer. Gennem denne fotografering hjælper jeg dig med  at udtrykke dig på smukke og unikke måder.  Jeg skaber et trygt rum hvor jeg giver dig min tid, mit fulde nærvær og tid til fokus på dig og kun dig.

Jessie Budtz

Fotograf

Overvejer du en styling & fotografering?

Udfyld formularen for at høre nærmere eller efterspørg en af de kommende tider til styling & fotografering.

 

7 + 10 =

Kontakt-info

Bredgade 50 1. sal 7400 Herning

jessie@budtzfotografi.dk

+45 22 44 26 94

Jeg håber du har lyst til at udfordre dig selv og få et godt minde med hjem fra en boudoir fotografering.

Jeg glæder mig til at se dig!

Mvh. Jessie Budtz